Yağışlı havalar devam edecek

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu (Kars, Ardahan, Iğdır ve Erzurum'un kuzey kesimleri) ile Sinop, Samsun, Ordu ve Tokat çevrelerinde görülecek yağışların Giresun,

Yağışlı havalar devam edecek

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu (Kars, Ardahan, Iğdır ve Erzurum'un kuzey kesimleri) ile Sinop, Samsun, Ordu ve Tokat çevrelerinde görülecek yağışların Giresun, Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un doğu ilçelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

Hava sıcaklığının Orta ve Doğu Karadeniz'de 3 ila 5 derece olmak üzere kuzey kesimlerde azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu, ilk saatlerde Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu (23)

Ankara: Parçalı ve az bulutlu (21)

İzmir: Az bulutlu ve açık (28)

Adana: Az bulutlu ve açık (31)

Antalya: Az bulutlu ve açık (28)

Samsun: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (19)

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kuzey kesimleri Yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı (14)

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık (25)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla güney ve iç kesimlerinin parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ Anadolu: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzeyinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Sinop çevrelerinin aralıklarla yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Samsun, Ordu ve Tokat çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Giresun, Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU Anadolu: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, kuzeydoğusunun (Kars, Ardahan, Iğdır ve Erzurum'un kuzey kesimleri) aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur, sabah saatlerinde yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel