Yabancılar Trabzon'da fuhuşta

Haber61.net – Özel Haber - Türkiye’de suç oranlarında bir diğer yıla göre artış olduğu gözlemlendi.2014 yılının ilk altı ayında ülke genelinde suç olaylarına 7 milyona yakın suç işlendiği verilere yansırken bu suçlardan Trabzon’da nasibini aldı.Trabzon’da

Yabancılar Trabzon'da fuhuşta

Haber61.net – Özel Haber - Türkiye’de suç oranlarında bir diğer yıla göre artış olduğu gözlemlendi.

2014 yılının ilk altı ayında ülke genelinde suç olaylarına 7 milyona yakın suç işlendiği verilere yansırken bu suçlardan Trabzon’da nasibini aldı.

Trabzon’da Jandarma bölgesi ve Polis bölgesinde işlenen suç sayısı ilk altı ayda 10 bini buluyor.

Trabzon’da en fazla sucun işlendiği bölge ise nüfusa oranla polis bölgesi olarak verilere yansırken bu suçların yüzde 45’ni ise hırsızlık suçları oluşturuyor. Bu suçu bölümünü yakındam takip eden diğer suç ise son dönemlerde Trabzon’u etkisi altına alan uyuşturucu maddesi taşımak, satmak ve yetiştirmek suçu takip ediyor.

Sürekli göç alan kent konumundaki Trabzon, coğrafik yapı itibari ile 34 bine yakın göçmeni de içinde barındırması nedeni ile bölgede işlenen suçlarda yabancıların da payı çok büyük oluyor. Trabzon’da en fazla suça bulaymış yabancıların Gürcistan uyruklu olduğu öğrenildi. Yabancı uyruklu göçmenlerin bulaştığı suç ise genelde para karşılığı fuhuş oluyor.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel