Yabancı öğrencilere 2011 tanıtımı

Bu yıl 8.si yapılan Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapsamında Trabzon’a gelen 22 ülkeden 56 öğrenciye, Temmuz 2011 yılında Trabzon’da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları tanıtımı yapıldı.Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapsamında çıktıkları tur

Yabancı öğrencilere 2011 tanıtımı

Bu yıl 8.si yapılan Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapsamında Trabzon’a gelen 22 ülkeden 56 öğrenciye, Temmuz 2011 yılında Trabzon’da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları tanıtımı yapıldı.

Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapsamında çıktıkları turnede Trabzon’a gelen yabancı öğrenciler, dün akşam Akçaabat Fatih Stadında binlerce kişinin izlediği bir gösteri yaptı. Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları Yönetim Merkezi’nin de bulunduğu Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde konaklayan öğrencilere, Trabzon’dan ayrılmadan önce oyunları tanıtıcı çeşitli hediyeler verildi. İçerisinde şapka, tişört ve çeşitli broşürlerin bulunduğu çantaları alan öğrenciler, Temmuz 2011’de değişik ülkelerden Trabzon’a gelecek genç sporcuların farklı kültürlerin buluşması ve kaynaşmasının güzel bir örneği olacağını belirterek oyunların başarılı olması dileğinde bulundu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler