Yabancı Diller Yüksek Okulu sözünü tuttu

 Karadeniz Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Yomra Maden İlköğretim Okulu öğrencilerine farklı bir 23 Nisan eğlencesi yaşattı.  Yabancı Diller Yüksek Okulu, yaklaşık bir ay kadar önce

Yabancı Diller Yüksek Okulu sözünü tuttu

 

Karadeniz Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Yomra Maden İlköğretim Okulu öğrencilerine farklı bir 23 Nisan eğlencesi yaşattı.  Yabancı Diller Yüksek Okulu, yaklaşık bir ay kadar önce aynı okulu ziyaret edip kitap bağışında bulunmuşlardı.

 Ziyaretleri sırasında okul öğrencilerine farklı bir çocuk bayramı hediye edeceklerini söyleyen Yüksek Okul yönetimi  bu sefer yaptıkları ziyarette Yüksek Okul müzik grubu ve gönüllü öğrencilerle birlikte Yomra Maden köyü çocuklarına unutulmaz bir gün yaşattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler