Vurulan Trabzonlu futbolcuymuş

Hollanda’nın Alphen aan den Rijn kentinde bugün bir alışveriş merkezinde meydana gelen saldırıda yaralanan Türkün, amatör futbolcu olduğu belirtildi. Alphen Aan De Rijn şehrinde ikamet eden Türk kökenli işadamı Fatih Hotamışlı, saldırıda yaralanan Adem Ak

Vurulan Trabzonlu futbolcuymuş

Hollanda’nın Alphen aan den Rijn kentinde bugün bir alışveriş merkezinde meydana gelen saldırıda yaralanan Türkün, amatör futbolcu olduğu belirtildi. Alphen Aan De Rijn şehrinde ikamet eden Türk kökenli işadamı Fatih Hotamışlı, saldırıda yaralanan Adem Aksoy adlı Türk hakkında bilgi verdi.

Trabzon Araklı doğumlu 28 yaşındaki Adem Aksoy’un karnına isabet eden bir kurşunla yaralandığını yakınlarından öğrendiklerini belirten iş adamı, “Kendisi arkadaşım ve aynı zamanda futbolcu. Adem Aksoy Alphia takımında amatör futbolcuydu. Ve aynı zamanda mahkemede güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu.” dedi.

KENTTE 2 BİN TÜRK YAŞIYOR
72 bin nüfuslu Alphen Aan De Rijn’de yaklaşık iki bin Türk kökenli vatandaşın bulunduğu bilgisini veren Hotamışlı, “Saldırgan Hollandalı Afganistan’da Hollanda birliğinde görev yapmış. Saldırganın psikolojik sorunlar yaşadığını öğrendik. Kendisi yerli bir Hollandalı. Ölenlerin arasında Fas kökenli bir iş arkadaşımın 14 yaşındaki kızı da var. Çok üzüldüm. Aslında bu şehrimizde bu tür olayların olması Türk toplumu olarak hepimizi derinden yaraladı.” ifadelerini kullandı.

Diğer taraftan Âdem Aksoy’un abisi Erol Aksoy, kardeşinin hayati tehlikeyi atlattığını ve şu anda hastanede kontrol altında tutulduğunu söyledi. Erol Aksoy “Kardeşim şu anda hastanede ameliyat edilecek.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler