Volkan Konak’tan Maçkalılar Derneği’ne ziyaret…

Dernek Başkanı İsmet Gazioğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen ünlü sanatçı Konak, derneğin faaliyetleri hakkında görüş alış-verişinde bulundu.Eba Çarşısı’nda bulunan Trabzon Maçkalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin önemli ve öze

Volkan Konak’tan Maçkalılar Derneği’ne ziyaret…

Dernek Başkanı İsmet Gazioğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen ünlü sanatçı Konak, derneğin faaliyetleri hakkında görüş alış-verişinde bulundu.
Eba Çarşısı’nda bulunan Trabzon Maçkalılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin önemli ve özel bir konuğu vardı. Karadeniz Müziğinin en sevilen isimlerinin başında gelen Volkan Konak derneğe sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
Türk Halk Müziği Koro şefi ve TRT sanatçısı İhsan Eyüboğlu ile koro elemanlarının pazartesi akşamları yapacakları çalışma öncesinde yaşanan sürpriz ziyaret dernekte heyecanla karşılandı. 23 Mart akşamı Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan “Yıldıray Çınar’ı Anma Konseri” hakkında koro şefi Eyüboğlu’ndan bilgiler alan Konak, derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve başarılı bulduğunu söyledi.
Dernek Başkanı İsmet Gazioğlu da “ Bölgenin en önemli sanatçılarının başında gelen, yaptığı albümlerin yanı sıra Trabzon ve Türkiye sevdalısı hemşerimiz Volkan Konak’ı derneğimizde ağırlamaktan onur duyduk. Kendisi bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” Diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler