Volkan Canalioğlu'nun korumasına saldırı

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu'nun yakın koruması Trabzon'da fiili saldırıya uğradıCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl başkanlığı Cumhuriyetin 89. Yıl dönümü nedeni ile bu akşam saatlerinde Trabzon sahilinde bir etkinlik düzenledi Etki

Volkan Canalioğlu'nun korumasına saldırı

CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan Canalioğlu'nun yakın koruması Trabzon'da fiili saldırıya uğradı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl başkanlığı Cumhuriyetin 89. Yıl dönümü nedeni ile bu akşam saatlerinde Trabzon sahilinde bir etkinlik düzenledi Etkinliğe katılan CHP Trabzon Milletvekili M. Volkan  Canalioğlu'nun  koruması ile henüz kimliği belirlenmeyen bir şahıs arasında havai fişeklerin atılmasıyla ilgili bir  tartışma çıktı

 CHP Trabzon teşkilatının Cumhuriyetin 89. Kuruluş yıl dönümünde sahilde düzenlediği etkinikte havayi fişekler  yanlış şekilde ateşlenince sağa sola kontrolsüz savruldu.

Bu sırada yanlış ateşlenen havayi fişeklerden kaçan kimliği belirsiz bir kişi Milletvekili Canalioğlu'nun  yanına gelerek durumu anlatmak istedi.

 

 CHP'li vekil Volkan Canalioğlu’nun yanına gelen şahıs ile Canalioğlu'nun yakın koruması arasında tartışma yaşandı.

Şahıs ile koruma arasındaki arbedeyi ayırmakta CHP milletvekili Canalioğluna kaldı. 

Bu sırada yaşanan bu anları Haber61 muhabiri fotoğrafladı 

Çıkan tartışmayı ayırmak isteyen CHP Trabzon Milletvekili M.Volkan Canalioğlu zor anlar yaşadı

1.20121029172246.jpg

haber/foto Şükrü Üçüncü - haber61.net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler