V.kebir'e modern 112 Acil

Sağlık Bakanlığınca başlatılan bir proje kapsamında, Türkiye genelinde 100'den fazla yapılması planlanan 5 yıldızlı otel görünümündeki 112 Acil istasyonlarından birinin de Vakfıkebir ilçesi Kemaliye Mahallesi Gülbaharhatun Caddesi'nde yapılması kararlaştı

V.kebir'e modern 112 Acil


Sağlık Bakanlığınca başlatılan bir proje kapsamında, Türkiye genelinde 100'den fazla yapılması planlanan 5 yıldızlı otel görünümündeki 112 Acil istasyonlarından birinin de Vakfıkebir ilçesi Kemaliye Mahallesi Gülbaharhatun Caddesi'nde yapılması kararlaştırıldı.

Vakfıkebir Belediyesi'nin arsa tahsisinde bulunduğu istasyonun inşaatına başlandı.

Doktor, sağlık memuru ve ambulans şoförlerinin bekleyeceği istasyon 100 metre karesi kapalı olmak üzere 300 metre karelik alandan oluşuyor.

Kuzey yönünde bir ambulans helikopter pisti yer alacak olan istasyonda 3 oda, mutfak, tuvalet, duş yerleri ve depo da bulunacak.

112 Acil hizmetinin daha etkin ve kaliteli yapılması amaçlanan istasyonda görevli ekiplerin vakaya en kısa sürede ulaşması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler