Vekillere Sorunlarını Anlattılar

 Akçaabat Muhtarlar Derneği Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Konya dönüşü Ankara’ya uğrayan Eyüp Gedikli başkanlığındaki Akçaabatlı muhtarlar Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne de giderek Trabzon milletvekilleri Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ve Safiy

Vekillere Sorunlarını Anlattılar

 

Akçaabat Muhtarlar Derneği Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Konya dönüşü Ankara’ya uğrayan Eyüp Gedikli başkanlığındaki Akçaabatlı muhtarlar Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne de giderek Trabzon milletvekilleri Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ve Safiye Seymenoğlu’yla ilçenin belli başlı sorunlarını paylaştı.

İlk olarak Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’yı ziyaret eden Akçaabat Muhtarlar Derneği ardından TBMM’ye gitti. Burada Trabzon Milletvekilleri Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ve Safiye Seymenoğlu’yla Akçaabat’ın sorunları masaya yatırıldı. Muhtarlarla vekiller arasında kapsamlı bir değerlendirme yapılarak muhtarların talep ettiği konuların vekiller tarafından titizlikle takip edileceği ifade edildi.
ust.gif

Milletvekili Bıyıklıoğlu sorunları bildiğini ve bu sorunlar için girişimler başlatıldığını ancak henüz sonuca ulaşılamadığını kaydetti. Bıyıklıoğlu, bakan Bayraktar’ın başkanlığında Trabzon milletvekillerinin ayda bir toplandığının da altını çizdi. Milletvekili Seymenoğlu ise Akçaabatlı muhtarların taleplerini milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu ve diğer Trabzon milletvekilleriyle ve bakanla birlikte değerlendirerek aciliyet sırasına göre çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.

AK Parti genel merkezine de bir ziyaret gerçekleştiren muhtarlar, burada genel başkan yardımcısı Bülent Gedikli’yle bir toplantı yaptı. Burada da Akçaabat’ın sorunlarını dile getiren muhtarlar, çözüm konusunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli’den çözüm beklediklerini bildirdiler.
ustffff.gif

Kısa süre içinde AK Parti İlçe Başkanlığı’nın organizesiyle sorunları yerinde görüp, gerekli incelemeleri yapmak üzere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Milletvekilleri Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ve Safiye Seymenoğlu’yla birlikte Akçaabat’ta geniş katılımlı bir toplantı yapılması öngörüldü.

Muhtarlar Derneği’nin kafilesi ayrıca tümü Akçaabatlı olan; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın genel müdür yardımcısı Muhammet Maden ve daire başkanlarından Mehmet Baş ve Yalçın Özdemir, Yargıtay tetkik hakimi Coşkun Halitoğlu, Meclis genel sekreteri İrfan Neziroğlu’nu da ziyaret etti.
ust22.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler