Vekile Belediye başkanından cevap

 AK Partili Türel: “Ana cadde de taş üstüne taş koyulmamış. MHP’li Canlı: “Para gönderin de, doğalgaz için ihaleye çıkayım”  TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYULMAMIŞAK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Gümüşhane İl Yerel Yönetimle

Vekile Belediye başkanından cevap

 

AK Partili Türel: “Ana cadde de taş üstüne taş koyulmamış. MHP’li Canlı: “Para gönderin de, doğalgaz için ihaleye çıkayım” 
 
TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYULMAMIŞ
AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Gümüşhane İl Yerel Yönetimler Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu. Gümüşhane’nin talihsizlik sonucu  17 oyla seçimi kaybettiğini kaydeden Türel, “Gümüşhane’nin bir tane ana caddesi var. Gümüşhaneli vatandaşlarımız adına üzülüyorum. Bir şehrin en önemli caddesi böyle mi olmalı? Hiç mi taş üstüne taş koyulmaz” dedi.
 
“PARA GÖNDERSİN İHALEYE ÇIKAYIM”
Türel’in açıklamalarına sert çıkan Belediye Başkanı Mustafa Canlı ise, “Çevre ve Şehircilik Bakanı buraya geldiğinde, ‘Gümüşhane’de tam bir şehir havası var’ demişti. Sayın Türel caddemizi beğenmemişse, Bakanlık fonundan 1 milyon TL göndersin de, Atatürk ve Cumhuriyet Caddelerindeki doğalgaz çalışmasını 1 ay içerisinde ihaleye çıkartayım” dedi 
 
Kaynak : Sonnokta 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler