Vekil ebe ve hemşire alınacak

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından kadrosu boş bulunan yerlere vekil ebe ve hemşire alınmasının kararlaştırıldığı belirtildi. Açıklamada, buna göre Giresun'da 8

Vekil ebe ve hemşire alınacak


Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından kadrosu boş bulunan yerlere vekil ebe ve hemşire alınmasının kararlaştırıldığı belirtildi

. Açıklamada, buna göre Giresun'da 8 ebe ve 4 hemşirenin vekil olarak alınacağının ifade edilerek, atanacak personelin Sağlık Meslek Yüksek Okulu veya Sağlık Meslek Lisesi mezunu olması gerektiği aktarıldı.
Atamalarla ile ilgili müracaatların Sağlık Müdürlüğü ve kaymakamlıklara yapılabileceği vurgulanan açıklamada, "Atanacak personeller, Bulancak, Çamoluk, Çanakçı, Dereli, Espiye, Piraziz ve Şebinkarahisar ilçelerindeki sağlık ocağı ve sağlık evlerinde görevlendirilecektir" denildi.
Açıklamada, müracaatların istenilen evraklarla birlikte 8 Aralık mesai saati bitimine kadar yapılması gerektiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler