Vatandaşlarla bir araya geldi

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi ve Narlıbahçe Projesi’nin içine alan mahallelerdeki vatandaşlarla bir araya gelerek hak sahipleri ile görüştü.  Trabzon Belediye Başkanlığı makamında ilk olarak Çömlekçi Mahallesi, İskenderp

Vatandaşlarla bir araya geldi

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çömlekçi ve Narlıbahçe Projesi’nin içine alan mahallelerdeki vatandaşlarla bir araya gelerek hak sahipleri ile görüştü. 

 

Trabzon Belediye Başkanlığı makamında ilk olarak Çömlekçi Mahallesi, İskenderpaşa ve Esentepe Mahallesi’nin temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra Gülbaharhatun ve Hızırbey Mahallesi sakinleri ile buluştu. Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Çolak’ın da hazır bulunduğu görüşmelerde Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon’a yaptığı yatırımlardan dolayı TOKİ’ye de teşekkür etti.

Çömlekçi ve Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projeleri’nin Trabzon’un görseline önemli katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “TOKİ bugüne kadar Trabzon’da Zağnos Vadisi, Tabakhane Vadisi, Bahçecik ve Ayasofya Müzesi’nin etrafında önemli kamulaştırmalar yaptı ve yapmaya devam ediyor. Bu açıdan TOKİ Trabzon kenti adına minnettarız. TOKİ ile bundan sonraki süreçte de belli bir aşamaya getirmiş olduğumuz Çömlekçi ve Narbıbahçe Kentsel Dönüşüm Projelerini yine TOKİ ile birlikte uyum içerisinde halkımızı mağdur etmeden uygulamaya koyacağız” dedi.

 

comlekci2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel