Vatandaşın ağaçlarını çaldılar

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon’un Düzköy ilçesi Gökçeler Köyünde ağaç hırsızlığı. Bir süre önce Orman İşletme Müdürlüğünün açmış olduğu ihaleyi kazanarak önceden belirlenen ağaçların kesimini kazanan A.B ağaçları kestikten sonra dört kişi tarafında

Vatandaşın ağaçlarını çaldılar

Haber61.Net - Haber Servisi - Trabzon’un Düzköy ilçesi Gökçeler Köyünde ağaç hırsızlığı. Bir süre önce Orman İşletme Müdürlüğünün açmış olduğu ihaleyi kazanarak önceden belirlenen ağaçların kesimini kazanan A.B ağaçları kestikten sonra dört kişi tarafından çalındığı iddiası ile Jandarma karakoluna giderek şikayette bulundu.

Jandarma Karakolunda vermiş olduğu ifadede A.B, “İhale üsülü ile almış olduğum 10 adet gürgen ağacını  kestikten sonra birileri tarafından gece çalındığını.”belirtti. bu ifade üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri ağaçların kesildiği yere yakın olan Taş Ocağının güvenlik kamera görüntülerini izledi.

 Görüntülerde Çal beldesinde ikamet eden M.D, H.T, S.K, ile C.T’nin çaldığı tespit edilmiş ve ağaçlar tekrar A.B geri verilirken hırsızlık iddiası olan kişiler savcılığa sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler