Vatan Partisi oyunu bozacak!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Halka dayanan güçlü devletin otoritesini yurdumuzun her köşesinde hayata geçireceğiz” dedi.Trabzon’da partisinin Atatürk Alanı’nda düzenlenen mitinginde konuşan Perinçek, milletin 7 Haziran’da büyük bir kararın

Vatan Partisi oyunu bozacak!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Halka dayanan güçlü devletin otoritesini yurdumuzun her köşesinde hayata geçireceğiz” dedi.

Trabzon’da partisinin Atatürk Alanı’nda düzenlenen mitinginde konuşan Perinçek, milletin 7 Haziran’da büyük bir kararın eşiğinde olduğunu belirterek, “Tayyip Erdoğanların sistemi bitmiştir. Ekonomilerinin tek özelliği var. Borçlanma ve dilenme. Gidip yüksek faizle borç dileniyorlar. Kemal Derviş de sonunda haciz memuru gibi geldi. Amerika baktı ki Tayyip Erdoğan’la çarkı döndüremiyor artık, yanına ikinci bir ortak almaya karar verdiler. AKP-CHP hükümeti hazırlanıyor. Bölünme anayasası yapacaklar. Türk milleti kavramını anayasadan çıkartacaklar” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Vatan Partisi yönetiminde Edirne’den Muğla’ya kadar halka dayanan güçlü devlet olacağını kaydeden Perinçek, “Halka dayanan güçlü devletin otoritesini vatandaşımızın yurdumuzun her köşesinde her yerde hayata geçireceğiz. Terör örgütüne haraç toplama, yol kesme, dükkanların kepenklerini indirme, Atatürk’ün heykelini tekmeleme bunlara izin yok. Bunlar cezalandırılacak. Kesinlikle bunlara izin verilmeyecek. PKK’nın sonunu getirecek bölge anlaşmaları da yapıyoruz. Vatan Partisi heyeti olarak Ocak sonunda benim başkanlığımda Suriye’ye giderek Suriye Devlet Başkanı ve Devlet Yöneticileriyle görüştük. Beşar Esat’la. Yine İran yönetimiyle görüştük. Irak’la görüşüyoruz.

15 gün önce bir heyetimiz Mısır’da idi. Bölge devletleriyle anlaşıyoruz. Yobaz örgütlerini, yobaz IŞİD gibi terör örgütlerini bölgede temizleyeceğiz. Bölücü terör örgütlerini de temizleyeceğiz, bölücü terör örgütü kalmayacak. Devletin yaptırım gücünü kullandığımız, halkımızla birleştiğimiz, bölge ülkeleriyle birleştiğimiz zaman göreceksiniz Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz. Silahlarını yere atacaklar. Vatan Partisine güvenin.

Bu bölge ülkeleriyle yaptığımız çalışmalar görüşmeler yalnız terörü bitirmek için değil, aynı zamanda ekonomik işbirliği, İran, Irak, Suriye’de Azerbaycan, Mısır, Lübnan bu komşularımız Türkiye için 300 milyon nüfusu çok büyük bir pazar. Çay, fındık üret arkadaş. Aşağıda sana 300 milyonluk nüfus açıyoruz. Dışarıdan saman almayacağız, makine ihraç edeceğiz. İran’dan Irak’tan ucuz petrol alacağız. Bunların da anlaşmalarını yapıyoruz. Türkiye ekonomisi için geniş büyük bir Pazar ortaklar Vatan Partisi şimdiden hükümet gibi bu görüşmeleri yürütüyor, anlaşmaları yapıyor. Vatan Partisi hayal dağıtmıyor, iş yapıyor. Bölge ülkeleriyle Batı Asya işbirliği kuruyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel