Varlıbaş'tan sağlık semineri!

Varlıbaş Atapark AVM akademik sosyal çalışmalarına devam ediyor. Yaptığı birbirinden etkili çalışmalarla ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettiren Varlıbaş Atapark Alışveriş Merkezi'de Trabzon Özel Yıldızlı Güzen Hastanesi işbirliği il

Varlıbaş'tan sağlık semineri!

Varlıbaş Atapark AVM akademik sosyal çalışmalarına devam ediyor.

 

Yaptığı birbirinden etkili çalışmalarla ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettiren Varlıbaş Atapark Alışveriş Merkezi'de Trabzon Özel Yıldızlı Güzen Hastanesi işbirliği ile düzenlediği "Yaşlılık Belirtilerine Karşı Mücadele Ameliyatsız Yöntemler" konulu seminere ilgi yoğundu.

Estetik ve Plastik Rekondtrüktif Uzmanı Opr. Dr. Necmettin Tütüncü, "Estetik kişisel mutluluk üzerinde doğrudan etkisi olabilen bir kavramdır. Estetik Plastik Cerrahi, kişilerin özgüvenlerine kavuşmalarına, kendileri ve çevreleriyle olan ilişkilerinde daha başarılı ve mutlu olmalarına yardım etmektir. Günümüzde modern çağın etkileriyle birlikte hızlanan yaşlanmanın cerrahi çözümlerini bulunmaktadır" dedi. Yapılan sunumunun ardından seminer dinleyicilerin yoğun ilgisiyle interaktif olarak devam etti. Dinleyicilerin sorularını titizlikle yanıtlayan Tütüncü, halkımızın estetik cerrahi konusundaki bilgi ve ilgisini de takdir ettiğini belirtti. Tütüncü, tedavi yöntemleri konusunda son önerilini de aktarıp kısa bir özet yaptıktan sonra seminer sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel