Van'dan Trabzon'a teşekkür için geliyorlar

Van il genel meclisinin iki üyesi, Van depreminde bisiklet alacağı parasını depremzedelere gönderen Muhammet Demirci için Trabzon’a geliyor. Demirci’ye Trabzon il genel meclisinde çeşitli armağanlar verilecekVan depreminde bisiklet almak için biriktirdiği

Van'dan Trabzon'a teşekkür için geliyorlar

Van il genel meclisinin iki üyesi, Van depreminde bisiklet alacağı parasını depremzedelere gönderen Muhammet Demirci için Trabzon’a geliyor. Demirci’ye Trabzon il genel meclisinde çeşitli armağanlar verilecek

Van depreminde bisiklet almak için biriktirdiği parasını depremzedelere gönderen Trabzonlu Muhammet Demirci için Van’dan iki il genel meclisi üyesi Trabzon’a geldi.
Biri AK Partili diğeri BDP’li iki meclis üyesi Alı Kılçık ve Kemal Beydoğan, yarın(Çarşamba günü) Trabzon il genel meclisinin yapacağı toplantıya katılacaklar ve Muhammet Demirci’ye armağan sunacaklar.
Trabzon il genel meclisi başkanı Haydar Revi, Başbakan R.Tayyip Erdoğan’ın AK Partili Karadenizli milletvekilleri il yaptığı toplantıda Muhammet Demirci’yi örnek vermesinin Van’da büyük yankı topladığını belirterek “Van il genel meclisi meclisimizi aradı ve Muhammet’e Trabzon’da il genel meclisinde düzenlenecek tören ile bir armağan vermek istediklerini söylediler. Biz de kabul ettik. Çarşamba günkü toplantımızda Van’ın bir AK Partili bir de BDP meclis üyesi gelecek Muhammet’e armağanlarını verecek. Bu bizim de mutlu edecek” dedi.
 
Meclisin 6 Mart Çarşamba günkü toplantısında Van’ın iki meclis üyesinin kısa bir konuşma yapacağı da belirtildi..
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel