Van depremzedeleri unutulmuyor

Van'da geçen yıl 25 Ekim ile 9 Kasım'da meydana gelen depremlerin ardından yurt genelindeki misafirhane ve lojmanlara yerleştirilen depremzedeler ağır kış koşullarıyla mücadele ediyor. Depremin ardından ülkenin değişik illerinde kamuya ait tesislerde misa

Van depremzedeleri unutulmuyor

Van'da geçen yıl 25 Ekim ile 9 Kasım'da meydana gelen depremlerin ardından yurt genelindeki misafirhane ve lojmanlara yerleştirilen depremzedeler ağır kış koşullarıyla mücadele ediyor.

Depremin ardından ülkenin değişik illerinde kamuya ait tesislerde misafir edilen depremzedeler yaklaşık 3,5 aydır yaşam mücadelesi veriyor. Depremin yol açtığı acıyı gurbette unutmaya çalışan depremzedelere, hayırseverlerin desteği Van'da olduğu gibi bulundukları illerde de devam ediyor.

Kimse Yok mu Trabzon Şubesi, Trabzon'da kamuya ait sosyal tesislerde ve hayırseverlerce tahsis edilen evlerde misafir edilen Vanlı depremzedeleri unutmadı.

Kimse Yok mu gönüllüleri, Trabzon'daki depremzedeleri de kaldıkları tesislerde ziyaret ederek onlara moral vermeye çalıştı.

Depremzedelere, "Van'dan uzaktasınız ama yalnız değilsiniz." diyerek moral veren Kimse Yok mu gönüllüleri, 25 aileye para, gıda ve giyim yardımında bulundu. Gönüllüler, hayırseverlerin desteği ile sağlanan 3 bin 150 lira nakit para ile 675 parça gıda, temizlik ve giyim eşyasını depremzedelere dağıttı. Depremzede ailelerin çocuklarını da unutmayan gönüllüler onlara da çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel