Valilik'teki cinayette SON DAKİKA

Trabzon’da 1 Haziran 2011 günü bir çay bahçesinde inek alım satımı yüzünden çıkan tartışmada silahla 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına neden olan şahıs olaydan 50 gün sonra yakalandı.SALDIRI ANI İÇİN TIKLAYINIZ!Edinilen bilgiye göre, Trabzon V

Valilik'teki cinayette SON DAKİKA

Trabzon’da 1 Haziran 2011 günü bir çay bahçesinde inek alım satımı yüzünden çıkan tartışmada silahla 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına neden olan şahıs olaydan 50 gün sonra yakalandı.

SALDIRI ANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Valiliği karşısı ve Emniyet Müdürlüğü yanındaki çay bahçesinde Savaş Şafak (45) ve Yusuf Kurt (70) ile inek alım satımı yüzünden tartışan ve çıkan tartışmada silahla Savaş Şafak’ın ölümüne Yusuf Kurt’un da yaralanmasına neden olan M.K. bugün Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından Akçaabat ilçesi Demirci köyünde araç içerisinde yakalandı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler