Valilik basın iftarda buluştu

Her yıl Ramazan ayında müdürlük olarak iftar yemeğinde bir araya gelen basın bürosu çalışanları, işin dışında da bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Mesai dışında da basın müdürlüğü personeli olarak bir araya geliyoruz. Bu tür organ

Valilik basın iftarda buluştu

Her yıl Ramazan ayında müdürlük olarak iftar yemeğinde bir araya gelen basın bürosu çalışanları, işin dışında da bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Mesai dışında da basın müdürlüğü personeli olarak bir araya geliyoruz. Bu tür organizasyonlar hem arkadaşlığımızı hem de çalışma motivasyonumuzu olumlu yönde etkiliyor.” şeklinde konuştular.

İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih Özkan ise “Ramazan ayı inanç dünyamızda kutsal bir aydır. İnsana huzur ve barış dolu farklı bir yaşam tarzı getiriyor. Çalışanlarımızla birlikle iftar açmaktan son derece mutluyum. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerinin her yıl aksamadan devam edeceğine inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler