Vali'den Veda ziyaretleri

Kararname ile Kırklareli’ne atanan Giresun Valisi Mustafa Yaman veda ziyaretlerine başladı.Giresun’da yaklaşık 20 ay önce göreve başlayan Vali Mustafa Yaman, ilk veda ziyaretini Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne gerçekleştirdi.Şehrin dinamikleri ola

Vali'den Veda ziyaretleri

Kararname ile Kırklareli’ne atanan Giresun Valisi Mustafa Yaman veda ziyaretlerine başladı.

Giresun’da yaklaşık 20 ay önce göreve başlayan Vali Mustafa Yaman, ilk veda ziyaretini Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne gerçekleştirdi.

Şehrin dinamikleri olarak Giresun Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği’nın (GESOB) her zaman yanlarında olduğunu kaydeden Yaman “Şehrin dinamiklerinin her zaman sorunların çözümü için destek vermiştir. Biz ise her zaman vatandaşımızın hizmetkarıyız.Giresun’dan güzel duygularla ve zenginlikle ayrılıyorum. Çünkü Giresun’un kültürü, tanımaktan onur duyduğum insanları bana ayrı bir zenginlik katmıştır. Giresun’da görev yapmaktan son derece memnunum” dedi.

Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara ise her zaman esnafının yanında olan, ilin önemli projelerinin ivme kazanmasında büyük katkıları bulunan Vali Yaman’ı Giresun halkının unutmayacağını söyledi. GESOB Başkanı Kara “Vali Yaman’ın, Giresun’un Ordu-Giresun Havaalanı, Eğribel tüneli için yaptığı çalışmaları her zaman hatırlanacaktır. Giresun’da güzel hizmetlere imza atan Valimiz Mustafa Yaman’ı erken kaybettiğimizi ifade etmek isterim” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler