Vali'den Ramazan mesajı

 Trabzon Valisi Recep Kızılcık, ''Ramazan ayının Trabzon'umuza, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum'' dedi.      Kızılcık,  Ramazan ayının huzur ayı olduğunu belirterek, ''Ramazan ayı kardeşlik, huzur ve barış ayı. Ra

Vali'den Ramazan mesajı

 

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, ''Ramazan ayının Trabzon'umuza, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum'' dedi. 

     Kızılcık,  Ramazan ayının huzur ayı olduğunu belirterek, ''Ramazan ayı kardeşlik, huzur ve barış ayı. Ramazan ayının Trabzon'umuza, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum'' diye konuştu. 

     Bu duyguların toplumda daha yoğun olarak yaşanması gerektiğini belirten Kızılcık, ''Ramazan ayının huzur, barış ve kardeşlik duygularının daha yoğun yaşanmasına vesile olmasını temenni ediyorum'' ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel