Vali'den öğretmenlere fırça

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında, tören geçişinin disiplinsiz olduğu gerekçesiyle öğretmenleri fırçaladı. Törende, öğrencilerin ve öğretmenlerin geçişi boyunca not alan Vali Dursun Ali Şahin, tören

Vali'den öğretmenlere fırça

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında, tören geçişinin disiplinsiz olduğu gerekçesiyle öğretmenleri fırçaladı. 

Törende, öğrencilerin ve öğretmenlerin geçişi boyunca not alan Vali Dursun Ali Şahin, törenin ardından sahaya inerek geçiş töreninin disiplinsiz olduğu gerekçesiyle görevli öğretmenlere fırça attı.

Vali Şahin, geçişin disiplinsiz ve dağınık olduğunu belirterek "Hepsi dağınıktı. Biri aşağıdan bir yukarıdan böyle öğretmen, böyle iş olur mu?" diye konuştu.

Gazetecilerin "Neden kızdınız" sorusuna Vali Şahin, "Disiplinsiz bir tören geçişi gördüm. Bu konuda bütün öğretmenlerimizi toplayıp gerekeni yapacağız" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel