Vali'den kömür istediler

Gümüşhane’de Vali Enver Salihoğlu’nun talimatı ile başlatılan “Halk Günü” uygulaması, Salı günleri kamu kurum müdürleri ile vatandaşları buluşturmaya devam ediyor. Bugün yapılan toplantıya katılan 11 vatandaştan 6’sı kömür yardımı talebinde bulunurken, va

Vali'den kömür istediler

Gümüşhane’de Vali Enver Salihoğlu’nun talimatı ile başlatılan “Halk Günü” uygulaması, Salı günleri kamu kurum müdürleri ile vatandaşları buluşturmaya devam ediyor.
 

Bugün yapılan toplantıya katılan 11 vatandaştan 6’sı kömür yardımı talebinde bulunurken, vatandaşların talepleri değerlendirilmek üzere Sosyal Yardımlaşma Vakfı görevlilerine havale edildi.
 

Vali Yardımcısı Armağan Önal başkanlığında yapılan toplantıya, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, İl Defterdarı Sedat Ayyıldız, Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım ve kamu kurum müdürleri ile ilgili görevliler katıldı.
 

Toplantıya katılanlardan 6’sı kömür talebinde bulunurken, diğerleri de maddi yardım ve burs talebi ile çeşitli konularda ilgililerden yardım talebinde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler