Vali'den Dernekpazarı'na övgü

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Dernekpazarı ilçesini ziyaret edip incelemelerde bulundu. Valiyi ilçeye gelişinde Kaymakam Selim Erkovan, Belediye Başkan Vekili Yusuf Yıldız, İlçe daire amirleri, İl Genel Meclis Üyeleri Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri  ve

Vali'den Dernekpazarı'na övgü

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz Dernekpazarı ilçesini ziyaret edip incelemelerde bulundu. Valiyi ilçeye gelişinde Kaymakam Selim Erkovan, Belediye Başkan Vekili Yusuf Yıldız, İlçe daire amirleri, İl Genel Meclis Üyeleri Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri  ve vatandaşlar karşıladı. 

Kaymakamlık binasını inceleyen Vali Öz daha sonra Kaymakam Selim Erkovan’dan ilçe hakkında brifing aldı. Brifingte ilçe sorunları üzerinde tek tek durarak çözüm için neler yapılabileceğini paylaştı.

Brifing sonrası açıklamalarda bulunan Vali Öz ”Dernekpazarı ilçemiz, ilimizde köy yolları standardı bakımından en iyi olanıdır. Bu bizim  için önemli. Yapacağımız çalışmalar ile bu standardı daha iyi duruma getirecek ve diğer ilçelerimizi de en az bu seviyeye getirmiş olacağız. Dernekpazarı'nın Kaymakamlık ve Emniyet hizmet binaları sorunu var. Bu sorunu çözmek için çalışmalarımız devam ediyor.Ancak burada arsa bulmakta zorlanıyoruz. Eğer arsa sorununu aşarsak bina yapımına hemen başlayacağız. Bunun yanında diğer alternatiflere de bakıyoruz. İnşallah bu sorunu kısa sürede hallederiz” dedi.

Kaymakamlık binası yapılması ile ilgili düşünülen arazileri ve alternatif binaları da yerinde inceleyen Vali Öz gezi sırasında halkın hal hatırını sorup dertlerini dinledi.

Turizm konusuna da değinen Vali Öz Turizm merkezi Uzungöl yolu üzerinde bulunan Dernekpazarı’nın  yeterince bu imkandan yararlanmadığını belirterek yapılacak çalışmalarda bu potansiyelin fırsata dönüştürülmesini istedi. Ayrıca bölgede bulunan tarihi  ev, cami, han gibi yapıların turizmin hizmetine sunulmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler