Vali'den ABD'li öğrencilere hediye

Vali Kızılcık, beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Porsun ile birlikte Kanuni Anadolu Lisesini ziyaret ederek, Okul Müdürü Adnan Çakıroğlu'ndan bilgi aldı. Kültürler A

Vali'den ABD'li öğrencilere hediye

Vali Kızılcık, beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Porsun ile birlikte Kanuni Anadolu Lisesini ziyaret ederek, Okul Müdürü Adnan Çakıroğlu'ndan bilgi aldı.

Kültürler Arası Öğrenci Değişim Programı kapsamında okulda eğitim gören Amerikalı öğrenciler Danielle Alice Cyr ve Syluan Charles Whitmore ile bir süre sohbet eden Vali Kızılcık, gençlerin ailelerinden uzakta eğitim görmesinin zor olduğunu söyledi.

Vali Kızılcık, iyi bir gelecek için öğrencilerin ailelerinden binlerce kilometre uzakta eğitim aldıklarını ifade ederek, ''Noel Bayramını ve yılbaşını ailelerinizden uzaklarda geçiriyorsunuz. Bu kolay bir şey değil, ama hayatın birçok bölümlerinde bunlar hep var'' dedi.

Öğrencilere başarılar dileyen Vali Kızılcık, Noel Bayramı ve yeni yıl dolayısıyla Cyr ile Whitmore'ye hediye verdi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel