Vali ve Başkan Ankara'ya gidiyor!

Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Belediye Başkanı Organ Fevzi Gümrükçüoğlu, bazı görüşmelerde bulunmak için yarın Ankara'ya gidecek. Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada, Vali Kızılcık ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ile AK Parti Trabzon Milletvekili

Vali ve Başkan Ankara'ya gidiyor!

Trabzon Valisi Recep Kızılcık ve Belediye Başkanı Organ Fevzi Gümrükçüoğlu, bazı görüşmelerde bulunmak için yarın Ankara'ya gidecek.

Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada, Vali Kızılcık ve Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ile AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak'ın, Trabzon'daki yatırımlar konusunda bazı görüşmelerde bulunmak için yarın Ankara'ya gideceği belirtildi.

Özak, Kızılcık ve Gümrükçüoğlu'nun kentte devam eden yatırımlar konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüşeceği belirtilen açıklamada, görüşmelerde Trabzon'da önümüzdeki yıl yapılması gereken yatırımlar konusunda destek isteneceği anlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel