Vali Trabzon Gümrüğünü konuştu

Valilik önündeki Atatürk Anıtı önünde yapılan törene Trabzon Vali Yardımcısı Azizi Mercan, Trabzon Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Fikret Erol, Trabzon Defterdarı Kenan Karadeniz ve ilgili daire amirleri katıldı. Törenin ardından Trabzon Gümrük ve Muhafaza B

Vali Trabzon Gümrüğünü konuştu

Valilik önündeki Atatürk Anıtı önünde yapılan törene Trabzon Vali Yardımcısı Azizi Mercan, Trabzon Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Fikret Erol, Trabzon Defterdarı Kenan Karadeniz ve ilgili daire amirleri katıldı. Törenin ardından Trabzon Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Fikret Erol, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dr. Recep Kızılcık, globalleşen dünyada gümrüklerin önemine vurgu yaparak “Önceki dönemlere oranla hem mal hem hizmet hem de insan trafiğinde yaşanan artışlar baş döndürücü bir mesafe almıştır. Dolayısıyla bu trafik esnasında en büyük görev, en büyük sorumluluk görevi sizlerde” dedi.

Trabzon Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Fikret Erol, “Gümrük teşkilatları ülkelerin ekonomik, sosyal, kültürel ve güvenlik konularında nedenli önemli bir işleve sahip olduğu hepimizin malumudur. Bunun içindir ki Gümrük Teşkilatı’nın ve Dış Ticaret’in tanıtımı büyük bir önem arz etmektedir. Teşkilatımız bu önemin bilincinde olarak sıradan bürokratik bir mekanizma olmadığının farkındadır. Dış ticaret politikalarının uygulayıcısı durumunda olan teşkilatımız ülke kalkınmasına aktif olarak katılmaktadır. Görev bölgemizde Trabzon, bağlantılarımız Rize ve Giresun olmak üzere modern ve çağdaş bir anlayışla hizmet sunumunu gerçekleştiriyoruz. Biz teşkilat olarak daima devletin güler yüzü olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler