Vali Rizelileri çadırda buluşturdu

Rize'de tüm kurum ve kuruluşlar, bayramlaşma törenlerini Valilik tarafından şehir merkezinde kurulan çadırda gerçekleştirdi. Rize'de bu yıl resmi bayramlaşma törenleri önceki yılların aksine, alışılmadık bir şekilde gerçekleşti. Kamu kurum ve kuruluşları

Vali Rizelileri çadırda buluşturdu

Rize'de tüm kurum ve kuruluşlar, bayramlaşma törenlerini Valilik tarafından şehir merkezinde kurulan çadırda gerçekleştirdi.

Rize'de bu yıl resmi bayramlaşma törenleri önceki yılların aksine, alışılmadık bir şekilde gerçekleşti. Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının kendi üye ve çalışanları ile bayramlaşmaları, bu yıl Rize Valiliği'nin aldığı karara istinaden, tek bir noktada gerçekleştirildi.

Rize Belediyesi'ne ait otopark içerisinde Rize Belediyesi tarafından 85 bin TL harcanarak 300 metrekare genişliğinde bir bayramlaşma çadırı kuruldu.

Bugün sabah saatlerinden itibaren tüm bayramlaşmalar bu çadır
içerisinde gerçekleşti. İlin önde gelenleri ile bayramlaşmak isteyen vatandaşlar metrelerce uzunluğunda kuyruk oluşturdu.

Bayramlaşmaya gelen binlerce kişiye ÇAYKUR'un tanıtım aracı ile ücretsiz çay ve Rize Belediyesi tarafından pilav, kavurma ve tatlı ikram edildi.

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, halkın her kesiminden kişileri bir araya getirebilmeyi amaçladıklarını belirterek bu uygulamanın Rizeliler tarafından olumlu karşılamasını umut ettiklerini söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu ise açıklamasında, Rize'de sağlanan bu birlik ve beraberliğin tüm ülkeye yayılmasını arzu ettiklerini belirtti.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ise önümüzdeki yıllarda bu uygulamanın kapsamını genişleterek ilçeleri de buna dahil etmek istediklerini açıkladı.

Vatandaşlar da uygulamadan memnun kaldıklarını açıkladılar.
Bayramlaşmalar sırasında domuz gribine karşı alınan hijyen önlemleri de dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler