Vali Öz Trabzonspor'un cezası için ne dedi?

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle 5 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor'un cezasının Türkiye futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından 3 maça indirilmesini "Ceza zaten fazlaydı, Trabzonspor'un cezasının

Vali Öz  Trabzonspor'un cezası için ne dedi?
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle 5 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor'un cezasının Türkiye futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından 3 maça indirilmesini "Ceza zaten fazlaydı, Trabzonspor'un cezasının düşürülmesine sevindik" dedi.
 
Türk Polis Teşkilatı’nın 169. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, bu sabah Polisevi'nde Vali Abdil Celil Öz'ün de katıldığı bir kahvaltı verdi. Kahvaltıda Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü'nü kutlayan Vali Abdil Celil Öz, Trabzon’da son yıllarda asayiş yönünden çok büyük sıkıntı yaşanmadığını kaydetti. Vali Öz, Trabzon’un çok huzursuz bir kent olduğunu söylemenin mümkün olmadığını ifade ederek şehrin daha huzurlu olması için polis ve jandarma ekipleriyle gece gündüz çalıştıklarını kaydetti. Trabzon’da son 3 ayda geçen yılın aynı dönemine paralel oranda suç istatistiklerinin gerçekleştiğini ve büyük bir olay yaşanmadığını ifade eden Öz, mahalli seçimlerinde talihsiz intihar olayının dışında huzurlu geçtiğini ve herhangi bir olay yaşanmadığını söyledi.
 
Vali Öz, özellikle hırsızlık, uyuşturucu maddeye yönelik olaylarda zaman zaman dikkat çeken bir artış yaşandığını bunu da kontrol altına aldıklarını belirtti.
 
Fenerbahçe maçında çıkan olaylar sonrası verilen 5 maçlık seyircisiz oynama cezasını da değerlendiren Vali Öz, cezasının 3 maça indirilmesi ile ilgili olarak "Zatin verilen ceza çok fazlaydı. Cezanın düşürülmesine sevindim" dedi. 
 
Kahvaltıya İl Jandarma Alay Komutanı Turgay Aras ile basın mensupları da katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler