Vali Nuri Okutan bereketi

Encümen toplantısına katılan vali Okutan satışa çıkartılan bir asfalt plenti ile 4 dozerin satışından 188,5 Milyar lira girdi sağlattı Trabzon İl Encümeni toplantısına başkanlık eden Vali Nuri Okutan daha önce makamının da onayı ile İl Genel Meclisinde al

Vali Nuri Okutan bereketi

Encümen toplantısına katılan vali Okutan satışa çıkartılan bir asfalt plenti ile 4 dozerin satışından 188,5 Milyar lira girdi sağlattı

Trabzon İl Encümeni toplantısına başkanlık eden Vali Nuri Okutan daha önce makamının da onayı ile İl Genel Meclisinde alınan karar doğrultusunda satışa çıkartılan bir asfalt plenti ile 4 adet dozerin açık arttırma ile satışında hazır bulundu.

Vali Okutan, dozer ve asfalt plentinin satışı ile ilgili ihaleyi bizzat kendi yönetti. Muammen bedellerinin üzerinde satışın gerçekleşmesi için alıcılarla ciddi pazarlığa giren Vali Okutan, İl Özel İdaresi kasasına bu satıştan toplam 188,5 milyar lira gelir girmesine neden oldu. Açık arttırmalı satıştan 51 milyar lira asfalt plentiden, 137,5 milyar da 4 adet dozerden elde edildi.

İl Genel Meclisi'nin atıl durumdaki iş makinelerinin satışı ile ilgili kararın son derece olumlu olduğunu belirten Vali Okutan, bu tür satışların süreç içerisinde devam edeceğini de belirtti. Encümen daha öncede 4 adet dozeri satmıştı. İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi de, söz konusu bu tür satışlardan elde edilen gelirin yine meclis kararı köye yatırımda kullanılacağı yolunda kesin kararları olduğunu belirterek kesinlikle bu gelirlerin cari harcamalara gitmesi söz konusu değil yatırıma gidecektir dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler