Vali Maçka'da yolları açtırdı!

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, bölgede etkili olan kar yağışı sonrası kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Vali Kızılcık, kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için yapılan çalışmaları yerinde incele

Vali Maçka'da yolları açtırdı!

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, bölgede etkili olan kar yağışı sonrası kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Vali Kızılcık, kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Maçka'nın Gürgenağaç Köyü'ne gitti.

İş makinesi binerek buradaki yol açma çalışmalarını yerinde takip eden Kızılcık, uzun zamandan beri bekledikleri karın bölgede etkili olduğunu söyledi. Kar nedeniyle önceki gün 176 köy yolunun ulaşıma kapandığını dile getiren Kızılcık, ''İl özel idareye bağlı 35 ayrı ekip kapanan köy yollarının ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor. Önceki gün 176 olan kapalı köy yolu sayısı bugün itibariyle 72'ye düştü. Şuanda da Maçka ilçemizin Gürgenağaç köyünün yolları açılıyor. Maçka'da 8 köyümüzün yolu kapalı durumda. Gün sonunda 17i hariç tüm köy yollarını ulaşıma açmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler