Vali Kızılcık'tan yaralı askere söz

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakolu'na geçtiğimiz hafta düzenlenen ve 8 askerin şehit olduğu terör saldırısından yaralı olarak kurtulan piyade er Ömür Arslan ve ailesine "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu. Te

Vali Kızılcık'tan yaralı askere söz

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Yeşiltaş Karakolu'na geçtiğimiz hafta düzenlenen ve 8 askerin şehit olduğu terör saldırısından yaralı olarak kurtulan piyade er Ömür Arslan ve ailesine "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.

 

Teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda yaralanan Ömür Arslan'ın ülkemizi savunma adına gösterdiği cesaretten dolayı tebrik eden Vali Kızılcık, devlet olarak Ömür Aslan'ın yanında olduklarını belirtti. Vali Kızılcık, "Devletimizin huzur ve güven içersinde olması için canlarınız pahasına görev yapıyordunuz. Bu vatanı beklerlerken gerçekleştirilen hain saldırı sonucu gazi oldunuz. Bizler sizlere müteşekkiriz. Devlet olarak sizlerin yanınızdayız. Sizlerin mutlu olabilmeniz ve yalnız olmadığınızı görmeniz için şuan burada bulunuyoruz" dedi.

 

Ömür Aslan'ın annesinin elini öpen Vali Kızılcık, "Sizleri de tebrik etmek istiyorum Gazi anne ve babası oldunuz. İnancımız da ve devletimizde bu mertebenin önemi çok büyüktür" şeklinde konuştu. Vali Kızılcık, Ömür Arslan'a kendisi için ne yapabileceğini sorması üzerine Arslan, "Bir işim olursa sevinirim" cevabını verdi. Vali Kızılcık da Arslan'a iş sözü verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler