Vali Kızılcık'tan sanat sevgisi

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Femin Art Trabzon Şube Başkanı Şükran Üst ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.  İlimizde 5. Uluslararası Resim Festivali’ni düzenleyen yöneticileri tebrik eden Vali Kızılcık, derneğin ilimiz ve bölgemizin tanıt

Vali Kızılcık'tan sanat sevgisi

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Femin Art Trabzon Şube Başkanı Şükran Üst ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

  İlimizde 5. Uluslararası Resim Festivali’ni düzenleyen yöneticileri tebrik eden Vali Kızılcık, derneğin ilimiz ve bölgemizin tanıtımına da katkıda bulunduğunu ifade etti.

  Dernek Başkanı Üst, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın her zaman sanat ve sanatçının yanında olduğunu belirtti.

  5. Uluslararası Resim Festivali’ne verdiği destekten ötürü teşekkür ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Başkan Üst, “Sayın Valimiz bizim düzenlediğimiz festivale destek verdi. Kendilerine hem biz teşekkürlerimizi iletmek, hemde gelen misafirlerimizin teşekkürlerini iletmek için ziyaret ettik. Sibirya ve Petersburg Valileri de Valimizi illerine davet ediyorlar. 20 ülkeden yaklaşık 100 kadının katıldığı festivalimiz sayesinde kültürümüzü ve sanatımızı da tanıtma fırsatı bulduk” dedi.

  Başkan Üst, festival kapsamında ilimize gelen misafirlerin gönderdiği hediyeleri ve festivale katkılarından dolayı plaketi Vali Kızılcık’a takdim etti. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler