Vali Kızılcık'tan önemli açıklamalar

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, başarı için kaymakamlara önemli görevler düştüğünü söyledi. Vali Kızılcık, Valilik A Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 2011 yılının Trabzon için başarılı bir yıl olduğunu belirterek, ''Ancak 2012 yı

Vali Kızılcık'tan önemli açıklamalar

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, başarı için kaymakamlara önemli görevler düştüğünü söyledi.

 Vali Kızılcık, Valilik A Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 2011 yılının Trabzon için başarılı bir yıl olduğunu belirterek, ''Ancak 2012 yılının daha da başarılı olması için kaymakamlara önemli görevler düşüyor'' dedi.

Vali yardımcıları, kaymakamlar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, İl Milli Eğitim Müdürü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Koordinatörünün de katıldığı toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler