Vali Kızılcık'tan öğrencilere ziyafet

Başarılı öğrenciler için Fevzi Hoca Restaurant’ta düzenlenen programa Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halal ve Nilüfer Halal, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Vali

Vali Kızılcık'tan öğrencilere ziyafet

Başarılı öğrenciler için Fevzi Hoca Restaurant’ta düzenlenen programa Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halal ve Nilüfer Halal, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Vali Yardımcısı Aziz Mercan’ın eşi Suna Mercan, Vali Yardımcısı Cezmi Batuk’un eşi Arzu Batuk ve okullarında başarılı olan 28 öğrenci ve öğretmenleri katıldı.
Başarılı öğrencileri, 2010–2011 Eğitim-Öğretim yılının 2. yarısında okullarında daha da başarılı olmaları için motive etmeyi amaçladıklarını belirten Vali Kızılcık, “Takdir ve teşekkür alan yuvadaki öğrencilerimizle bir yemek yeme sözümüz vardı. Bu yavrularımızda okullarında takdir ve teşekkür alma başarısı gösterdiler. Genel olarak hepsiyle birlikte yemekler düzenliyoruz, ancak başarıyı teşvik etmek amacıyla böyle bir uygulama yaptık. Bu akşam çocuklarımızın okullarındaki başarılarının devam etmesi yönünde daha da motive olmalarını sağlama amacıyla böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Kendilerine katıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.
Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın en iyi eğitimi alabilmeleri, onlara gereken motivasyonun ve desteğin sağlanması için çalıştıklarını kaydeden Bayan Kızılcık da, “Kendine güvenen, donanımlı ve geleceğe daha umutla bakabilen gençleri yetiştirmek bizim asıl hedefimizdir. Bu akşamki program da başarıyı ödüllendirmektir. Bizim asıl amacımız gençlerimizin her dönem başarılı ve iyi eğitimli olabilmelerine imkan sağlamak, geleceğe daha güvenli ve bilinçli bakabilmelerine olanak hazırlamaktır” diye konuştu.
Fatih Çocuk Yuvası, Trabzon Yetiştirme Yurdu ve Çocuk Evleri’nde okullarında başarılı olarak takdir belgesi alan 6 öğrenciye Bayan Kızılcık tarafından Trabzonsporlu futbolculara imzalatılmış forma ve çeşitli hediyeler verildi.

Okullarında başarılı olarak teşekkür belgesi alan 22 öğrenciye de çeşitli hediyeler veren Vali Dr. Recep Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, öğrencilerden gelecek dönemde takdir beklediklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel