Vali Kızılcık'tan annelere mesaj!

Vali Kızılcık, mesajında, doğduğu ilk günden başlayarak bir yandan çocuğunun fiziksel ve ruhsal sağlığı için gereken özeni gösteren annelerin, diğer yandan çocuğunu geleceğe hazırlamak, topluma ve insanlığa yararlı olmasını sağlamak için büyük çaba göster

Vali Kızılcık'tan annelere mesaj!

Vali Kızılcık, mesajında, doğduğu ilk günden başlayarak bir yandan çocuğunun fiziksel ve ruhsal sağlığı için gereken özeni gösteren annelerin, diğer yandan çocuğunu geleceğe hazırlamak, topluma ve insanlığa yararlı olmasını sağlamak için büyük çaba gösterdiklerini belirtti.

 

Kızılcık, şunları kaydetti:

 

"Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında hiç şüphesiz en çok annelerimizin payı vardır. Peygamberimiz Hz. Muhammed'in 'cennet anaların ayağı altındadır' ve Mustafa Kemal Atatürk'ün

 

'dünyada her güzel şey anaların eseridir' diye tarif ettiği, aile yaşamının ve toplum yapısının güvencesi, sevgiyi, vefayı, cefayı, şefkati, imkansızı başarmanın örneklerini kendilerinde gördüğümüz başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıklı, mutlu bir ömür sürmenizi gönülden diliyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler