Vali Kızılcık'ın iş yeri ziyaretleri

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Değirmendere Sanayi Sitesi'ndeki Sağlamlar Ağır Sanayisi'ni ziyaret etti.Vali Kızılcık, iş yerinde incelemede bulunarak, iş yeri sahibi Ahmet Sağlam'ın sorunlarını dinledi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na tonaj artırı

Vali Kızılcık'ın iş yeri ziyaretleri

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Değirmendere Sanayi Sitesi'ndeki Sağlamlar Ağır Sanayisi'ni ziyaret etti.

Vali Kızılcık, iş yerinde incelemede bulunarak, iş yeri sahibi Ahmet Sağlam'ın sorunlarını dinledi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na tonaj artırım belgesi almak için müracaat ettiğini ve bu yüzden sorunlar yaşadığını söyleyen Sağlam, Vali Kızılcık'tan destek istedi. Kızılcık, iş yerinin çok dar olduğunu, daha geniş bir alana taşınıp işini büyütmek istediğini söyleyen Sağlam'a, bu konuda destek sözü verdi.

 Kızılcık, devlet olarak istihdam alanı oluşturmak isteyen herkese gerekli desteği verdiklerini belirterek, ''Devletimizin son yıllarda çıkarmış olduğu yasa ve yönetmelikler yatırımcının önünü açmaya yöneliktir. İstihdamın artırılması için devletimiz gerekli tedbirleri almakta ve almaya devam ediyor. Bu konuda bizim de üzerimize düşen ne varsa her zaman yapmaya hazırız'' dedi.

     Sağlam, arzu ettiği projeyi uygulayabilmesi halinde yaklaşık bin kişiye iş verebileceğini söyledi. Kızılcık, fabrikanın genişletilmesi için de ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler