Vali Kızılcık'dan 5 yıldızlı müjde

Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık Trabzon’a yeni bir 5 yıldızlı Otelin daha kazandırılacağını açıkladı.“Trabzon’da sanayi şüphesiz olacak, ancak asıl üzerinde durduğumuz şey Turizmdir” diyerek Trabzon için Turizm’in ne denli önemli olduğunu vurgulayan Vali

Vali Kızılcık'dan 5 yıldızlı müjde

Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık Trabzon’a yeni bir 5 yıldızlı Otelin daha kazandırılacağını açıkladı.

“Trabzon’da sanayi şüphesiz olacak, ancak asıl üzerinde durduğumuz şey Turizmdir” diyerek Trabzon için Turizm’in ne denli önemli olduğunu vurgulayan Vali Kızılcık müjdeyi de verdi.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın önemli çalışmalar yaptığını ifade eden Vali Kızılcık Avustralya, Almanya, İsrail’den sonra Arap Turistler için Trabzon’un artık bir cazibe merkezi olduğunun da altını çizerek şunları şunları söyledi “Zira onlar burada kendilerinden bir şey buluyor. Biz bu güne kadar önemli çalışmalar yaptık, yapmayada devam ediyoruz. Santa Yolu, Uzungöl yukarı kısımları asfaltlanmaya devam ediyor, yayla yollarını yapıyoruz, Alacahan’ı turizme kazandıracağız, yıl sonunda açılacak, Sürmene Yakupağa ve Memişoğlu konakları doğa turizmine tam kapasiteli hizmet verecek”

“Trabzon’a yeni 5 yıldızlı otel geliyor”

Riyad ve Dubai’den direk uçuşlar istediklerini de açıklayan Vali KızılcıkEylül ayında yeni bir 5 yıldızlı Otel’in temelinin atılacağı müjdesini de verdi.

Trabzon’a geçen yıl 30 bin Arap Turistin geldiğini ifade eden Kızılcık “Bu sayı şimdi 37 binde, 20 bin de batıdan toplam 50 bin turist gelmişti. Biz bu rakamı bu yıl geçtik. Sene sonunda 60 bin rakamına ulaşacağımıza inanıyorum. Araplar burayı kendilerine uygun görüyor. Şu ana kadar Trabzon’dan 10 daire aldılar.” Şeklinde konuştu.

Dünya Ticaret Merkezi alanını da 8 bin metre kareye çıkartacaklarını sözlerine ekleyen Vali Dr. Recep Kızılcık bu alanın altının fuar alanı üstüne de 5 yıldızlı otel yapacaklarını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel