Vali Kızılcık'a veda ziyareti

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, görev süresi dolması nedeniyle Trabzon'dan ayrılacak olan Gürcistan Başkonsolosu Avtandil Mikatsadze'yi makamında kabul etti.Trabzon'da uyumlu bir çalışma içerisinde oldukları Başkonsolos Mikatsadze'ye teşekkür eden Vali Kız

Vali Kızılcık'a veda ziyareti

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, görev süresi dolması nedeniyle Trabzon'dan ayrılacak olan Gürcistan Başkonsolosu Avtandil Mikatsadze'yi makamında kabul etti.

Trabzon'da uyumlu bir çalışma içerisinde oldukları Başkonsolos Mikatsadze'ye teşekkür eden Vali Kızılcık, ''Başkonsolos Avtandil Mikatsadze ile görev süresi içerisinde uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik. Kendisine görev süresi içerisinde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum'' dedi. 

Başkonsolos Avtandil Mikatsadze ise görev süresi içerisinde Trabzon insanının misafirperverliğini unutmayacağını belirterek, ''5 yıllık görev sürem içerisinde Trabzon'da kendi evimde gibi yaşadım. Trabzon ve Trabzon insanını unutmayacağım'' diye konuştu.

Vali Kızılcık, Başkonsolos Mikatsadze'ye Trabzon'da 5 yıllık görev süresi içerisinde yaptığı hizmetlerden ötürü telkarinden yapılmış plaket verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel