Vali Kızılcık'a Kanada'dan ziyaret

Çeşitli ziyaret ve toplantılara katılmak için geldiği Trabzon'da, Vali Kızılcık'ı makamında ziyaret eden Bailey, Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan ve bordo-mavili ekibin 3-1 galibiyeti ile sonuçlanan maçın sevincinin sokakl

Vali Kızılcık'a Kanada'dan ziyaret

Çeşitli ziyaret ve toplantılara katılmak için geldiği Trabzon'da, Vali Kızılcık'ı makamında ziyaret eden Bailey, Trabzonspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan ve bordo-mavili ekibin 3-1 galibiyeti ile sonuçlanan maçın sevincinin sokaklara yansıdığını ifade etti.

Bailey, bu sevinci görmekten mutluluk duyduğunu anlatarak, şöyle devam etti:

''Ziyaretimizin iki temel amacı var; birincisi Kanada'nın Türkiye ile olan dostluğu ve ilişkilerimize ne kadar önem verdiği göstermek, özellikle iş ilişkileri geliştirmeye çalıştığımızı göstermek. Mühendisler ve bilim adamları bu konuda bize oldukça katkıda bulunabilirler.''

Trabzon'da Ticaret Odası Başkanı ile çeşitli toplantılara katılacaklarını ifade eden Bailey, ''Ziyaretimizdeki ikinci amacımız da Türkiye'nin demokrasisini tekrar yerinde gözlemlemek, yalnızca Ankara'da değil Türkiye genelinde nasıl olduğunu görmek. Seçim kampanyalarında yer alan insanlarla da görüşmeler yapacağız ve Türkiye'deki demokrasi kültürünün nasıl geliştiğini ve uygulandığını göreceğiz'' dedi.

Bailey, ziyaret sonrası Kızılcık'a, ülkesindeki ilk nesil insanlardan olan Aborjinlerin el işçiliğinden yapılan bir hediye verdi. Vali Kızılcık da Bailey'e Trabzon'a özgü telkari işçiliğinden yapılan fincan takımı verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel