Vali Kızılcık tepki gösterdi

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, İl Genel Meclisi üyelerine vermiş olduğu yemekte yaptığı konuşma ile ilgili basına yansıyan haberler üzerine bir basın açıklaması yaptı.Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada "Sayın Vali Dr. Recep Kızılcık'ın yemek esn

Vali Kızılcık tepki gösterdi

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, İl Genel Meclisi üyelerine vermiş olduğu yemekte yaptığı konuşma ile ilgili basına yansıyan haberler üzerine bir basın açıklaması yaptı.

Trabzon Valiliği'nden yapılan açıklamada "Sayın Vali Dr. Recep Kızılcık'ın yemek esnasında konuşmadığı bazı ifadeler yer almıştır. Valinin konuşma metni valiliğimiz resmi web sitesinde yayınlanmış olup bu metin bütün basın kuruluşlarına da geçilmiştir. Bu metinde gazete haberlerinde yer aldığı şekilde 'Bu dedikoduları üretenler küçük işler peşindeler', 'Trabzonlular'ın vicdanına havale ediyorum...' gibi benzer ifadeler bulunmamaktadır" ifadeleri yer aldı.

Öte yandan Vali Kızılcık'ın tepki gösterdiği ifadelerin yer aldığı basın bülteni İl Genel Meclisi Basın Bürosu tarafından dün basın kuruluşlarına ulaştırılmış ve ilgili haberler bu şekilde basında yeralmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler