Vali Kızılcık: Saldırıyı PKK yaptı

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, dün sabah Düzköy İlçe Jandarma Karakolu yakınlarında gerçekleşen bombalı saldırı olayını PKK terör örgütünün gerçekleştirdiği bilgisine ulaştıklarını söyledi. Konuyla ilgili bugün basın mensuplarına bilgiler veren Vali

Vali Kızılcık: Saldırıyı PKK yaptı

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, dün sabah Düzköy İlçe Jandarma Karakolu yakınlarında gerçekleşen bombalı saldırı olayını PKK terör örgütünün gerçekleştirdiği bilgisine ulaştıklarını söyledi. 

Konuyla ilgili bugün basın mensuplarına bilgiler veren Vali Dr. Recep Kızılcık “Dünkü saldırının ardından bölgede çalışmalar Giresun ve Gümüşhane ekipleri ile birlikte devam ediyor. Saldırıda kullanılan patlayıcının cinsi henüz belirlenmiş değil.

Bu konuda incelemeler yapıp daha sonra bilgi vereceğiz. Saldırının PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirildiği bilgisine ulaştık” dedi.

Vali Dr. Recep Kızılcık, bombalı saldırıda yaralanan hafif yaralı iki askerin dün taburcu edildiğini hatırlatarak “Diğer ağır yaralı olan askerimiz gözünde hafif bir problem olduğu için uçakla GATA’ya gönderildi. Askerlerin 3’ünün de sağlık durumu iyi” şeklinde konuştu.

Düzköy’de yöre halkının ellerinde silahla teröristleri aradığı haberleri ile ilgili olarak ise Vali Kızılcık “Biz tüm askeri unsurlarımızla arama çalışmalarımızı devam ediyoruz. Köylülerin o bölgede silahla teröristleri aradığı bilgisi doğru değildir. Ancak halkımızın bu konuda duyarlı olduğu ortadadır” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel