Vali Kızılcık O evi inceledi

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, dün gece çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği evde incelemelerde bulundu.Beşikdüzü ilçesine bağlı Aksaklı köyünde Sevim Baykan (65)'a ait evde dün gece henüz belirlemeyen bir nedenle meydana gelen yangında Sevim

Vali Kızılcık O evi inceledi

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, dün gece çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği evde incelemelerde bulundu.

Beşikdüzü ilçesine bağlı Aksaklı köyünde Sevim Baykan (65)'a ait evde dün gece henüz belirlemeyen bir nedenle meydana gelen yangında Sevim Baykan ve kayınvalidesi Ayşe Baykan (100) hayatını kaybetti.

Olayın haber alınmasının ardından Aksaklı köyüne giden Vali Recep Kızılcık, yangının meydana geldiği evde incelemelerde bulundu. Vali Kızılcık'ın ziyaretinde Jandarma Alay Komutanı Albay Dursun Ertuğrul, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun da hazır bulundu.

Acı bir olayla karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Vali Kızılcık, "Dün gece yaşanan bu olay hepimizi üzmüştür.

 Yangında 1912 doğumlu Ayşe Baykan ve 1947 doğumlu Sevim Baykan dumandan zehirlenerek hayatını kaybetmişler. Ben de ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Olayla ilgili inceleme sürüyor." dedi.

Yangın çıkan tek katlı binayı da inceleyen Kızılcık, Sevim Baykan'ın il dışında çalışan ve olayı duyar duymaz köye gelen çocuklarına başsağlığı diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler