Vali Kızılcık ihtisas toplantısında

 Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Türkiye'nin 10. Kalkınma Planı çerçevesinde Ankara'da düzenlenen Özel İhtisas Komisyonları Toplantısı'na katıldı. Trabzon Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Vali Kızılcık, Kalkınma Bakanlığı'nca düzenlenen ve 2014-201

Vali Kızılcık ihtisas toplantısında

 Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Türkiye'nin 10. Kalkınma Planı çerçevesinde Ankara'da düzenlenen Özel İhtisas Komisyonları Toplantısı'na katıldı.

 

Trabzon Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Vali Kızılcık, Kalkınma Bakanlığı'nca düzenlenen ve 2014-2018 tarihleri arasında uygulanacak olan Türkiye'nin 10. Kalkınma Planı çerçevesinde gerçekleştirilen Özel İhtisas Komisyonları (ÖİK) Toplantısı'na katıldığı belirtildi.

 

Açıklamada, Kızılcık'ın şu ifadelerine yer verildi:

 

"10'uncu 5 Yıllık Kalkınma Planı ve bu çerçevedeki ÖİK toplantısı, yerel yönetimler ile yerel kalkınma açısından Trabzon ve ülke için son derece önemlidir. Çalışma, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacaktır. ÖİK, Türkiye'nin, gelişen ve büyüyen dünyada ilk 10 ekonomi arasına girmesi için çalışacaktır."

 

Toplantıya, Vali Kızılcık'ın yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kul ve İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Veysel Başer'in de katıldığı vurgulandı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler