Vali Kızılcık, gençlerle bir arada

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Gençlik Çalıştay’ı kapsamında ilimize gelen gençlerle yemekte bir araya geldi.Körfez Metin Restoran’da düzenlenen yemeğe Vali Kızılcık’ın yanı sıra Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Şevki Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İ

Vali Kızılcık, gençlerle bir arada

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Gençlik Çalıştay’ı kapsamında ilimize gelen gençlerle yemekte bir araya geldi.

Körfez Metin Restoran’da düzenlenen yemeğe Vali Kızılcık’ın yanı sıra Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Şevki Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ve davetliler katıldı.

450.20120130104618.jpg

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sorunlarının çözümü için düzenlenen bölgesel toplantının önemine işaret eden Vali Kızılcık, “Gençliğimizin sorunlarının ve çözüm önerilerinin tartışıldığı bölgesel toplantımız büyük bir önem arz etmektedir. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin daha iyi olabilmeleri ülkemizin ilerlemesinde önemli bir yer tutmaktadır. 

Bu nedenle toplantıda tespit edilen sorunlara getirilen çözüm önerileri gerçekleştirilecek kurultaya fevkalade katkı sağlayacaktır. Hafta sonunu bu kadar önemli bir toplantı için ayıran ve bu anlamda Trabzon’a gelerek bizleri onurlandıran katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Yemeğin ardından Vali Kızılcık çıkışta Gençlik Çalıştay’ına katılan öğrenciler ile birlikte fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler