Vali Kızılcık esnafın dertlerini dinledi

Vali Kızılcık, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile birlikte yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Pazarkapı Mahallesi'ndeki sebze hali ve K. Maraş Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Vali Kızılcık, vatandaşlarla da sohbet ederek, dert ve taleplerin

Vali Kızılcık esnafın dertlerini dinledi

Vali Kızılcık, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ile birlikte yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Pazarkapı Mahallesi'ndeki sebze hali ve K. Maraş Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Vali Kızılcık, vatandaşlarla da sohbet ederek, dert ve taleplerini dinledi. 

Ziyaretleri sırasında alışveriş yapan Vali Kızılcık, vatandaşlara bir simitçiden satın aldığı simitleri kendi eliyle dağıttı. Esnaflara hal hatır sorarak onlarla dertleşen Vali Kızılcık, "Bugün sizlerin dert ve sıkıntılarınızı bizzat dinlemek için sizleri ziyaret ediyorum. Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımıza karşı sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getirmek için yoğun çaba harcıyoruz.
 
Dertleriniz derdimiz, sevinçleriniz sevincimiz olacak. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Amacımız, devletimizin şefkatini, güler yüzünü ve gücünü sizin yanınızda olduğunu bir defa daha göstermek ve hissettirmektir” dedi.
 
Ziyaret sırasında yaşlı bir kadının elini öpen Vali Kızılcık, hal hatırını sorunca, çocuğunun hastalığından dolayı zor durumda olduğunu ifade ederek, "Şuanda oğlum doktorda, ona bir şey olacak diye korkuyorum" dedi.
 
Bunun üzerine Vali, çocuğu telefonla arayıp durumunu sordu. Her türlü desteği vereceğini söyleyerek, "Bak şuanda annenin yanındayım, seni çok merak ediyor. Telefonu annene veriyorum. Onunla konuş" dedi. Oğluyla konuşan anne rahatlayarak valiye dua ederken, Vali Kızılcık da, yaşlı kadına sağlıklı ve uzun ömürler diledi.
 
Zaman zaman iş talepleri ile de karşılaşan Vali Kızılcık çocukları ise ihmal etmedi. Ziyaret sırasında yanına yaklaşan çocukları kucağına alan Vali Kızılcık, onları sevdi ve onlara çeşitli hediyeler verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel