Vali Kızılcık, Çelenk'i Konya'ya uğurladı

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Aile ve Sosyal Politikalar Trabzon İl Müdürlüğü’nden Konya İl Müdürlüğü’ne atanan Selim Çelenk’i makamında kabul etti.  Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kararname ile Konya İl Müdürlüğü’ne atanan İl Müdürü Selim Çelenk, V

Vali Kızılcık, Çelenk'i Konya'ya uğurladı

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Aile ve Sosyal Politikalar Trabzon İl Müdürlüğü’nden Konya İl Müdürlüğü’ne atanan Selim Çelenk’i makamında kabul etti. 
 
Geçtiğimiz günlerde yayınlanan kararname ile Konya İl Müdürlüğü’ne atanan İl Müdürü Selim Çelenk, Vali Kızılcık’a veda ziyaretinde bulundu. Vali Kızılcık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Çelenk’in önemli bir ile ve göreve gittiğini belirterek Konya’da da olumlu işlere imza atacağını söyledi.
 
Vali Kızılcık veda görüşmesinin ardından, Trabzon’da görev yaptığı süre içerisinde başarılı projelere imza atan Çelenk’e yaptığı bu başarılı çalışmalardan dolayı başarı belgesi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel