Vali Kızılcık, Albayı kabul etti

  Vali Kızılcık, İstanbul Sualtı Savunma Grup Komutanlığı'ndan Trabzon Deniz Komutanlığı'na atanan Albay İlhan Öcalan'a başarılar diledi. Ülkeye hizmet için görev yaptıklarını ifade eden Vali Kızılcık, "Hepimiz bu ülke insanının huzuru ve güveni için çalı

Vali Kızılcık, Albayı kabul etti

 

 

Vali Kızılcık, İstanbul Sualtı Savunma Grup Komutanlığı'ndan Trabzon Deniz Komutanlığı'na atanan Albay İlhan Öcalan'a başarılar diledi.

 

Ülkeye hizmet için görev yaptıklarını ifade eden Vali Kızılcık, "Hepimiz bu ülke insanının huzuru ve güveni için çalışıyoruz. Bizler görev sürelerimiz dolduğunda da cennet vatanımızın başka bir köşesinde görev üstleniyoruz. Sizler de şu anda görev değişimiz nedeniyle buradasınız. Komutanımız Albay Süleyman Manka'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, görevine yeni atanan Albay İlhan Öcalan'a başarılar dilerim" diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından Vali Kızılcık, görev yeri değişen Albay Manka'ya telkariden yapılmış plaket sundu. Albay Öcalan ise Vali Kızılcık'a Deniz Komutanlığı'nın plaketini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler