Vali Hakyemez Şehit ailesini ziyaret etti

 Bayburt Protokolü Kurban Bayramında Şehit Ailesinin YanındaydıBingöl-Muş karayolu üzerinde askeri konvoya yapılan hain saldırı sonucu Şehit olan Bayburt Akşar Kasabasından Şehit İdris Karakaşoğlu'nun ailesine bayram ziyaretinde bulunuldu. Bingöl-Muş kara

Vali Hakyemez Şehit ailesini ziyaret etti

 Bayburt Protokolü Kurban Bayramında Şehit Ailesinin Yanındaydı

Bingöl-Muş karayolu üzerinde askeri konvoya yapılan hain saldırı sonucu Şehit olan Bayburt Akşar Kasabasından Şehit İdris Karakaşoğlu'nun ailesine bayram ziyaretinde bulunuldu.

 Bingöl-Muş karayolu üzerinde askeri konvoya yapılan hain saldırı sonucu Şehit olan Bayburt Akşar Kasabasından Şehit İdris Karakaşoğlu'nun ailesine Bayram ziyaretinde bulunuldu.

 Kurban Bayramı ziyaretine, başta Vali Vekili Hakan Hakyemez ve beraberinde Garnizon Komutanı Topç. Kur. Alb. Zeki Karataş, Bayburt Belediye Başkanı Haci Ali Polat, Jandarma Komutanı J. Alb. Hacı Demirezen, Valilik İl Basın Hakla İlişkiler Müdürü ve Özel Kalem Müdür Vekili Hakan Cem Çoruh, İl Müftüsü Kemalettin Aksoy, Akşar Belediye Başkanı Salih Aydoğdu, Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Polattimur, Rize Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Cengiz, Of Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Atamer ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı H. Haluk Akkoyunlu katıldı.

 

Şehit P.Er İdris Karakaşoğlu'nun baba ocağında gerçekleşen Bayram ziyaretinde İl Müftüsü Kemaletin Aksoy tarafın Kur-'an-ı Kerim okunduktan sonra dua edildi.

 

Şehit babası Mustafa Karakaşoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Benim için gerçekten büyük şeref, dün de bugünde ben hep dimdik ayaktayım Van'dan bana bir telefon geldi. Arayan bir şehit babasıydı, kendisinin Kürt olduğunu söyledi bana ne olur bir birimizi yakından tanıyalım, bir birimize içimizi dökelim bende senin gibi yanıyorum çünkü bunlar Kürt sorunu değil başka bir oyun Allah'ım onların cezasını verecek bizleri hiçbir zaman unutmayan değerli devlet büyüklerime çok teşekkür ediyorum" dedi

 

Vali Vekili Hakan Hakyemez Şehit P.Er İdris Karakaşoğlu'nun babası Mustafa Karakaşoğlunun ve ailesinin bayramını kutlayarak, " Ailenize ve sizlere hayırlı bayramlar diliyorum. Devlet olarak her zaman yanınızdayız, bizleri bölmeye çalışanlara Milletçe fırsat vermeyeceğiz kimsenin oyununa gelmeyeceğiz Şehidimize Allahtan Rahmet diliyorum" dedi.

 

Valilik tarafından Şehit ailesine çeşitli hediyeler ve kurban edilmek üzere bir adet kurbanlık koç verildi.

 

Daha sonra Vali Vekili Hakan Hakyemez, Şehidimizin annesi ve eşiyle de bir süre görüştükten sonra Şehit P.Er İdris Karakaşoğlu'nun baba ocağında ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel