Vali esnafın sorunlarını dinliyor

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık günün yoğun çalışma temposu sonrasında yorgunluğunu esnaflarla sohbet edip çay- kahve içerek gideriyor. Bu kez mesai sonrası Ortahisar Mahallesi semtindeki esnafı gezen Vali, gezdiği iş yerlerindekilerle koyu bir sohbete

Vali esnafın sorunlarını dinliyor

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık günün yoğun çalışma temposu sonrasında yorgunluğunu esnaflarla sohbet edip çay- kahve içerek gideriyor.

Bu kez mesai sonrası Ortahisar Mahallesi semtindeki esnafı gezen Vali, gezdiği iş yerlerindekilerle koyu bir sohbete dalıp alışverişin nasıl gittiğini, devletin çalışmalarından memnun olup olmadıklarını sordu. İş yeri sahiplerini dinleyip onlarla fotoğraf çektirdi.

Böylece rahatladığını, halkın sorunlarını yerinde tespit edip çözüm yolları aradığını,  yapılacakları daha objektif ve vatandaş tarafından kabul görecek  şekilde planladığını belirten Vali Kızılcık fırsat buldukça bu ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.

Vali Kızılcık “Vatandaşımız makama geldiğinde ister istemez söylemek istediklerini tam olarak aktarmıyor ama biz onun ayağına gidince çok rahat bir şekilde her şeyi anlatıyor” dedi.

Gerek esnaf ziyaretlerinde ve gerekse sokakta görüştüğü vatandaşlar Vali’yi her zaman yanlarında görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek sık sık vatandaşın ayağına giden idarecilerin çok az olduğunu söylediler.  Bir esnaf da “Daha görevinin iki yılı dolmadan iş yerimi iki kere ziyaret eden bir Vali’ye sahip olduğumuz için çok mutluyum” ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel